100%-ban hárslevelű szőlőből, tradicionális pezsgősítési eljárással készült tokaji pezsgő. A szőlőt „champagne módszer" szerint egész fürtösen préseljük, 1-1,2 bar maximális nyomással. Ülepítést követően a tisztított mustot irányítottan, fajélesztő segítségével 16°C-on erjesztjük. A pezsgősítést és a palackos érlelést követően a degorzsáláskor adunk hozzá expedíciós likőrt.
A szárazabb évkezdetet követően április és május kellő mennyiségű esőt hozott. A májusi átlaghoz képest meleg időjárásnak köszönhetően a szőlő virágzása június elején 10 nap alatt szépen lezajlott. A nyár kedvező volt a szőlő fejlődése, érése szempontjából. A hirtelen lehulló, nagy mennyiségű csapadék jelentett sok esetben gondot, jelentős eróziós kárt okozva a dűlőinkben. A szüret szeptember 4-én kezdődött. A rendkívül ideális szüreti időjárásnak köszönhetően 2019 a birtok egyik legszebb aszús évjárata volt. Egyensúlyos, feszes száraz borok és csodálatos, botrytises késői szüretelésű, szamorodni és aszú borok születtek.