Állásra jelentkezők tájékoztatója

1. Az Adatkezelők

Béres Szőlőbirtok és Pincészet Korlátolt Felelősségű Társaság

székhely: 3932 Erdőbénye, 085/18. hrsz.

képviseli: Regéczy-Béres Melinda, Regéczy Dávid ügyvezetők

Béres Gyógyszergyár Zártkörűen Működő Részvénytársaság

székhely: 1037 Budapest, Mikoviny utca 2-4.

képviseli: Major Ferenc vezérigazgató

Adatvédelmi ügyekben kérjük, az alábbi elérhetőségünkön keressen bennünket:

e-mail: [email protected]

cím: 3932 Erdőbénye, 085/18. hrsz.

Az adatkezelők személyes adatait közös adatkezelőkként együttesen – egyetemleges felelősséggel – kezelik a jelen tájékoztatóban foglaltak szerint.

 

2. Az adatkezelés

Ön a honlapon, a közösségi médiában meghirdetett módon, állásközvetítő oldalon, e-mailben, postai úton vagy személyesen jelentkezhet állásra (álláshirdetés útján, vagy attól függetlenül).

Az adatkezelés célja: A megfelelő jelentkező kiválasztása.

Az adatkezelés jogalapja: Az Ön hozzájárulása, melyet a jelentkezés megküldésével ad meg. [GDPR 6. cikk (1) be. a) pont] Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a fenti elérhetőségek valamelyikén, de a visszavonás nem érinti az azt megelőző adatkezelés jogszerűségét. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hozzájárulás visszavonása esetén jelentkezését nem tudjuk elbírálni.

Az adatkezelési idő: A konkrét álláshirdetésre jelentkezők önéletrajzát, a jelentkezéssel kapcsolatban megküldött személyes adatokat és dokumentumokat az állást betöltő személy kiválasztása után az alábbiak szerint kezeljük:

A sikertelen pályázók személyes adatait a kiválasztást követően töröljük. Előfordulhat, hogy a sikertelen pályázót e-mailben megkérdezzük, hogy kívánja-e, hogy az adatbázisunkban további 6 (hat) hónapig tároljuk a jelentkezését és álláslehetőség esetén megkeressük. Amennyiben nemleges válasz érkezik, vagy 30 (harminc) napon belül nem érkezik válasz, a jelentkezést és a pályázó adatait töröljük a rendszerből. Amennyiben a további megőrzésről már a jelentkezéskor nyilatkozott, úgy a nyilatkozatban foglaltak szerint járunk el.

A sikeres pályázó személyes adatait áttesszük a munkavállalók adatai közé.

Az általános, nem konkrét álláshirdetésre vonatkozó jelentkezést az adatbázisunkban 6 (hat) hónapig tároljuk. 6 (hat) hónap elteltével a megadott önéletrajz és egyéb személyes adatok törlésre kerülnek.

A fentiektől függetlenül Ön bármikor kérheti a személyes adatai törlését. Ilyen jelzés esetén a megadott személyes adatokat azonnal töröljük az adatbázisunkból.

A fejvadász cégek, HR portálok, valamint a facebook külön adatkezelők, így az adatkezelésükről az adott cég honlapján tájékozódhat.

 

3. Jogok és jogorvoslatok

A hozzájárulás visszavonásán túl, Ön kérhet az Önre vonatkozó adatokról tájékoztatást és hozzáférést az ilyen adatokhoz. Kérheti továbbá adatai helyesbítését, törlését, kezelésének korlátozását, valamint kérheti azok átadását. Amennyiben élni szeretne valamelyik jogával, kérjük, hogy azt írja meg nekünk a fenti elérhetőségek egyikére. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az adatkezelőkkel szemben a felügyeleti hatósághoz (NAIH) panaszt nyújthat be, vagy bírósághoz is fordulhat.

A jogokkal kapcsolatban kérjük, tekintse meg részletes Adatvédelmi Tájékoztatónkat a www.berestokaj.hu weboldalon.

 

Utolsó frissítés: 2022.november 7.