Béres hitvallás

beres_hitvallas_berestokaj

A Béres Szőlőbirtok elsődleges célja kiemelkedő minőségű tokaji borok készítése és értékesítése bel- és külföldön egyaránt, e munkán keresztül pedig a Tokaji borvidék szolgálata, hírnevének felemelése, borainak, kultúrájának megismertetése világszerte.

Már több, mint 20 év telt el azóta, hogy családunk a sikeres gyógyszeripari tevékenysége mellett elkötelezte magát a Tokaji borvidék mellett, és borászatot alapított Hegyalja szívében, Erdőbényén. A magyar vidék, Tokaj különlegessége, sok évszázados múltja és a világon egyedülálló borai arra sarkalltak bennünket, hogy ezen kiemelkedő értékekért mi is megtegyük, ami tőlünk telik.

Különféle tevékenységeink között a Béresre jellemző értékek teremtik meg a közös nevezőt: a magas minőség, a megbízhatóság, a hitelesség. A boraink mellé választott „MINDEN CSEPPJE BÉRES” jelmondatunkkal is ezt kívánjuk kifejezni. A Béres Csepp és a tokaji aszú is hungarikumok, a magyarság kiemelkedő teljesítményei, és mi büszkén, örömmel és elkötelezetten dolgozunk sikerükért.

Borászatunk eredményessége mellett fontos számunkra a szűkebb és tágabb környezetünk fejlődése, épülése is, ezért a birtokunk megalapításától kezdve tevékenyen részt veszünk Erdőbénye életében és a Tokaj-hegyaljai szakmai szervezetek munkájában.