Béres hitvallás

hitvallas-start-16-9

A Béres Szőlőbirtok célja kiemelkedő minőségű tokaji borok készítése és értékesítése, bel- és külföldön egyaránt, e munkán keresztül pedig a Tokaji Borvidék szolgálata, nevének felemelése, megismertetése világszerte.

20 éve már, hogy a Béres család elkötelezte magát a Tokaji Borvidék mellett. Messziről érkeztünk erre a területre, hiszen eredeti hivatásunk, a Béres Gyógyszergyár révén a gyógyszergyártás, az emberek egészségének megőrzése, a betegségek megelőzése volt. A magyar vidék, a kiváló magyar borok, és különösen a tokaji borok szeretete és tisztelete azonban arra sarkalltak bennünket, hogy ezek tevőleges szolgálatába szegődjünk.

Különféle tevékenységeink között közös nevezőt teremtenek a Béresre jellemző értékek: a magas minőség, a megbízhatóság, a hitelesség. Ezt fejezi ki „MINDEN CSEPPJE BÉRES” szlogenünk is. A Béres Csepp és a tokaji aszú is hungarikumok, a magyarság kiemelkedő teljesítményei, és mi büszkén dolgozunk ezekért.

Munkánk végzése közben fontos számunkra szűkebb és tágabb környezetünk szolgálata is, ezért a Béres Szőlőbirtok a kezdetektől fogva tevékenyen részt vesz Erdőbénye életében és a Tokaj-hegyaljai szakmai szervezetek munkájában.