Vásárlói tájékoztató

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

I. A fizetés

1. Az alábbi fizetési módok közül lehet választani:
-    Átutalás; 
-    Bankkártyával történő fizetés.

2. Befizetéshez szükséges adatok banki átutalás választása esetén:
Számlavezető Bank: Unicredit Bank Budapest
Számlatulajdonos: Béres Szőlőbirtok és Pincészet Korlátolt Felelősségű Társaság
Számlaszám: 1091 8001 0000 0069 1872 0005

3. Banki átutalásnál minden esetben a Vásárló köteles a nevét és a megrendelés számát, vagy a Vásárló e-mail címét feltüntetni a megjegyzés rovatba (hiszen a megrendelő neve és a folyószámla tulajdonos neve nem minden esetben megegyező) a küldemény feladásának megkönnyítése és meggyorsítása érdekében.

4. A banki átutalás költségeit minden esetben a Vásárlót viseli.

5. Online bankkártyás fizetés esetén automatikusan átirányítjuk az OTP SimplePay (OTP Mobil Szolgáltató Kft.; székhely: 1143 Budapest, Hungária krt. 17-19.; simplepay.hu/vasarloknak/) oldalára. A továbbított adatok köre: e-mail cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatójában, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff 

5. A fizetési határidő kártyás fizetés esetén a megrendelés időpontja. Amennyiben Vásárló a fizetési határidőig nem egyenlíti ki a vételárat, úgy a Szolgáltató jogosult elállni a szerződéstől.

II. A szállítási mód, és szállítási költség

1. A Termék átvételére lehetőség van személyes átvétel és kiszállítás útján is. Az átvétel módjáról a megrendelés leadása előtt tud dönteni a Vásárló.

2. A szállítási költség pontos összegről a megrendelő űrlapon a szállítási mód kiválasztása során van lehetőség tájékozódni.

3. A megrendelt termékek szállítási költsége egységesen: bruttó 2500,- Ft. 

4. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt Termékek vételárát nem befolyásolja.

5. Vásárlás esetén tehát a Termékek árán felül a következő költségek terhelhetik a Vásárlót:
- házhozszállítás választása esetén a szállítási költség; 
- átutalás választása esetén az átutalási költség.

III.  A kiszállítás

1. A kézbesítést a BELLIS Egészségtár Kft. (székhely:1151 Budapest, Károlyi Sándor út 121.) végzi, de a Szolgáltató mást is jogosult megbízni. 

2. A kiszállításre minden esetben kizárólag a Vételár maradéktalan kiegyenlítését követően kerül sor. 

3. Átutalás esetén a Termék díjának bankszámlára érkezése után, a megrendelés összeállításra és átadásra kerül a futárszolgálat felé.  

4. Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót, hogy a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 16/A. § (1) bekezdése értelmében tilos tizennyolcadik életévét be nem töltött személy részére alkoholtartalmú italt értékesíteni, illetve kiszolgálni. Ennek megfelelően csak tizennyolc éven felüli személy jogosult a Termék(ek)et megrendelni és az átadás helyén átvenni. Amennyiben a futárnak kétségei merülnének fel a megrendelést átvevő személy életkorát illetően, az adott személy azonban önként nem mutatja be a személyazonosságot igazoló okmányát életkorának ellenőrzésére, vagy a személyazonosságot igazoló okmány szerint az adott személy még nem múlt el tizennyolc éves, a futár a Termék(ek) átadását megtagadja.

5. A csomagolás a mennyiségtől és mérettől függő karton doboz. 

6. Amennyiben a Szolgáltató a megrendelést azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott Termék nem áll rendelkezésére, köteles erről a Vásárlót azonnal, de legkésőbb 2 (kettő) munkanapon belül tájékoztatni, valamint a Vásárló által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb 14 (tizennégy) napon belül visszatéríteni. Amennyiben ez csak a Termékek egy részét érinti, úgy Vevő döntése szerint a rendelkezésre álló termékek megrendelését Szolgáltató törli, vagy a rendelkezésre álló Termékeket kézbesíti.

7. A Termékekhez minden esetben papír alapú számlát mellékelünk. Amennyiben nem találná számláját, kérjük, azonnal jelezze felénk.

8. A Vásárló köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és a Termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, valamint sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Az ilyen eseteket Vásárló köteles haladéktalanul jelezni a Szolgáltató felé az [email protected] e-mail címen a sérült Termékről/csomagról készült fényképek mellékelésével együtt.

9. Szolgáltató kizárólag Magyarország területére vállal kézbesítést!  

IV. A kiszállítási idő

1. A Termék díjának bankszámlára érkezése utáni munkanapon a megrendelés összeállításra és átadásra kerül a futárszolgálat részére.

3. A szállítás a megrendelés napjától számított átlagosan 8 munkanapon belül történik, munkanapokon 8-18 óra között. Az átvételre Vásárló, illetve a Vásárló által megadott szállítási címen tartózkodó egyéb, 18 évet betöltött személy jogosult. A kiszállítás várható időpontjáról Szolgáltató a leadott megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatja a Vásárlót.

Erdőbénye, 2022. november 25.

Béres Szőlőbirtok és Pincészet Korlátolt Felelősségű Társaság