Pünkösdi Borterasz és Piknik

2024. május 18 - 19.
Pünkösdi Borterasz és Piknik

A pünkösdi hosszú hétvége (és remélhetőleg, a szép májusi idő), újra nagyszerű alkalmat ad a Tokaji borvidék felfedezésére.

Május 18-án és 19-én, 12:00 - 18:00 óra között a Béres Szőlőbirtokon borterasszal, pincetúrával, piknikkel, kézműves programmal és a megújult tanösvényünkkel várjuk a látogatókat.

 

Programok:

Borterasz és pincetúra

Egész hétvégén, 12:00-18:00 óra között, nyitva lesz a teraszunk, ahol a Béres Szőlőbirtok borai, pezsgői és pálinkái közül lehet válogatni és kóstolni. Az érdeklődők megtekinthetik a pincénket és megismerhetik a borkészítés folyamatát szakértő munkatársunk vezetésével.

Piknik

Lenne kedve kirándulás közben a természetben megpihenni és piknikezni? Erre is lesz most lehetőség, mert egy piknikcsomagot állítottunk össze, amelyet magával vihet és a birtokközpont környékén, akár a szőlősorok között is elfogyaszthat.

A piknikcsomag tartalmaz egy plédet, házi, gourmet bagett falatkákat 2 fő részére, 1 palack 0,5 l-es ásványvizet és 1 palack bort (választható: Magita Cuvée vagy Holdezüst habzóbor) vagy alkoholmentes Béres Mustot, és 2 db boros poharat.

A csomag ára: 8.990 Ft + 2.000 Ft / pohár letéti díj

Képfestés gyerekeknek: 

A gyerekeknek Papp Katalin üvegfestő tart képfestő foglalkozást a hétvégé során.

A foglalkozás díja: 1.000 Ft / kép

Tanösvény:

Járja be a Béres Szőlőbirtok felújított tanösvényét a Lőcse-dűlőben!  További információt itt olvashat a tanösvényről.

A tanösvény látogatása ingyenes.

 

Jelentkezés a programokra:

A piknikhez előzetes regisztráció, valamint a részvételi díj befizetése szükséges! Kérjük, jelezze részvételi szándékát a [email protected] e-mail címen és megküldjük a fizetésre vonatkozó információkat.

A gyerekprogramra is kérjük, előre jelezze részvételi szándékát a fenti e-mail címen!

Bármilyen kérdés kapcsán keressen bennünket, állunk rendelkezésére!

Szeretettel várjuk Erdőbényén májusban!