100%-ban hárslevelű szőlőből, tradicionális pezsgősítési eljárással készült tokaji pezsgő. A szőlőt „champagne módszer" szerint egészfürtösen préseljük, 1-1,2 bar maximális nyomással. Ülepítést követően a tisztított mustot irányítottan, fajélesztő segítségével 16ᵒC-on erjesztjük. A pezsgősítést és a palackos érlelést követően a degorzsáláskor nem adunk hozzá expediciós likőrt.
Az enyhe telet követően a márciusban tapasztalható -10ᵒC-os hőmérséklet aggodalomra adott okot. Szerencsére áprilisban és májusban az évszakoz képest rendkívül meleg idő köszöntött be, így a szőlő fejlődése, növekedése rendkívül felgyorsult. A tavasz során a 28ᵒC-os hőmérséklet sem volt ritka, mely korai fakadást eredményezett, a szőlő virágzása május 17-én kezdőtt, 3 héttel korábban a megszokottnál. Nyáron kevés csapadék hullott, és a meleg miatt már augusztus 22-én elkezdhettük a szüretet. A 2018-as évjárat a kevés csapadék és a meleg, aszályos ősz ellenére rekord mennyiségű termést hozott. A botrytis csekély jelenléte hagyott csak némi hiányérzetet bennünk.